Ontmoet mij

Al jong hielp ik mijn opa in zijn moestuin, enerzijds omdat ik het heerlijk vond om bij hem te zijn en te leren over planten en bloemen, anderzijds omdat zijn moestuin onderdeel was van een prachtige kloostertuin. De rust die het uitstraalde en de ontspanning die ik zag op zijn gezicht zal ik nooit vergeten.

Naast de nodige groenten en fruit voor het gezin van 9 kinderen kweekte hij Dahlia’s en maakte als man van de natuur goed gebruik van de geneeskrachtige mogelijkheden uit zijn eigen moestuin.
Zo nam hij een kruidnagel tussen zijn tanden bij tandpijn, wreef gekneusde muntblaadjes op zijn slapen bij hoofdpijn, gebruikte gember bij keelpijn en bij een slechte adem adviseerde hij om op peterselie te kauwen. Ook kreeg oma elk jaar nieuwe lavendelbloesem om de motten uit de kast te houden.
Hier is dan ook absoluut de basis gelegd voor mijn interesse in essentiële olie en hun natuurlijke kracht.

Betere Balans
Het leven is voortdurend in beweging waarbij je te maken krijgt met ups en downs. Na een ski-ongeluk enkele jaren geleden leek mijn leven alleen nog maar te bestaan uit downs en in mijn zoektocht naar meer balans had ik het geluk in aanraking te komen met de essentiële olie van dōTerra.

Coaching
Het coachen van mensen is een rode draad in mijn leven en deze passie combineer ik met massage door gebruik te maken van de zuivere essentiële olie met therapeutische graad van dōTerra. 

Als jij aan jouw gezondheid wil werken met de kracht van essentiële olie dan help ik je daar graag bij via workshops, e-learning en massages.

2 antwoorden op “Ontmoet mij”

 1. Via de VU Den Bosch kom ik op jouw site terecht.
  Hierop vermeld je nergens je naam, telefoonnummer en waar je praktijkadres is. Zeker dat laatste zou ik erg handig vinden voordat ik een afspraak kan maken.

  1. Beste Lucie,

   Hartelijk dank voor je bericht.
   Vanwege verschillende aanpassingen op de site is het adres aan mijn aandacht ontsnapt.
   Dit wordt z.s.m. opgelost.

   Nogmaals dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *