Over mij

Als jong meisje hielp ik mijn opa al in zijn moestuin, enerzijds omdat ik het heerlijk vond om bij hem te zijn en te leren over planten en bloemen, anderzijds omdat zijn moestuin onderdeel was van een prachtige kloostertuin. De rust die het uitstraalde en de ontspanning die ik zag op zijn gezicht zal ik nooit vergeten.

Naast de nodige groenten en fruit voor het gezin van 9 kinderen kweekte hij Dahlia’s en maakte als man van de natuur goed gebruik van de geneeskrachtige mogelijkheden uit zijn eigen moestuin bijvoorbeeld bij:
– Tandpijn een kruidnagel tussen zijn tanden;
– Hoofdpijn gekneusde muntblaadjes op zijn slapen;
– Gember bij keelpijn;
– Bij een slechte adem kauwde hij op peterselie en
– oma kreeg de welbekende lavendelbloesem om motten in de kledingkast te weren.
Hier is dan ook absoluut de basis gelegd voor de kracht van de natuur en mijn interesse in essentiële olie. Helemaal omdat de kracht van essentiële olie soms wel 60 tot 70 keer groter is dan de verse planten en kruiden.

Betere Balans
Wie kent het niet, de ene dag lijkt alsof de zon alléén voor jou schijnt terwijl de dag erna je in een storm lijkt te zitten. Het leven is voortdurend in beweging met de nodige ups en downs. Zelf heb ik daar wel het een en ander van meegekregen, van mijn jongste broertje dat zwaar lichamelijk en geestelijk beperkt was en al jong overleed, mijn allerliefste opa waar ik veel te vroeg afscheid van moest nemen, een dom ongeluk waardoor ik een hele zomer niet met vriendjes en vriendinnetjes buiten kon spelen. Na een ski-ongeluk leek het of mijn leven alleen nog maar bestond uit pijn en verdriet en in mijn zoektocht naar meer balans had ik het geluk in aanraking te komen met de essentiële olie van dōTerra.
Wat een zaligheid, zowel de geur van de olie als de werking ervan waarover ik mij nog dagelijks kan verbazen.
Na een auto ongeluk, waarbij ik hersenletsel opliep, heb ik dan ook nog meer gebruik gemaakt van mijn essentiële olie dan ik al deed.
In de ambulance, vol van de adrenaline, zei ik nog dat ik geen pijnstillers nodig had omdat ik thuis mijn olie wel ging gebruiken … Het gezicht van de verpleegkundige zal ik nooit vergeten, en zij mij niet…

Als jij, net als ik graag op een natuurlijke manier aan jouw gezondheid wil werken dan help ik je daar graag bij via workshops, e-learning en massages.

Zonnige groet
Carin