Wie ben ik!?

Mijn naam is Carin Bruggeman en samen met mijn partner en honden woon ik in een door onszelf gebouwde heerlijke woning in Rosmalen.

Een goede gezondheid was altijd belangrijk voor mij en zolang ik mij herinner besteedde ik aandacht aan een goede gezondheid op verschillende gebieden, óók in periodes waarbij ik door mijn lichaam werd uitgedaagd door onverwachte situaties en ongemakken.

Was ik eerst vooral gericht op het fysieke gebied van de gezondheid, zoals voeding en beweging, na verschillende aanvullende studies van aromatherapie, leefstijl, massages en psychologie kwam alles samen als Vitaliteitscoach.

Vitaliteitscoach wat is dat?

Als vitaliteitscoach kijk ik naar alle dimensies die voor ons leven van belang zijn namelijk:

Fysiek  verantwoorde voeding, voldoende slaap én beweging.
Mentaal  gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.
Emotioneel  gericht op zelfbewustzijn en samenwerking.
Spiritueel  gericht op een betekenisvol en nuttig leven.

In mijn praktijk gebruik ik hiervoor methodes en technieken die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren en ondersteunen.

De vitaliteitspiramide: 6 belangrijke tips om je vitaal te voelen!
Vitaliteits piramide

Verschil Leefstijl- en Vitaliteitscoach!
De vitaliteitscoach richt zich op alle segmenten van de vitaliteitspiramide terwijl de leefstijlcoach zich uitsluitend richt op de bovenste 3 segmenten hiervan.

Ben jij op zoek naar begeleiding op een of meer van deze vlakken neem dan gerust contact met mij op via 06-46041513. Binnen 24 uur ontvang je van mij een uitnodiging voor een persoonlijk consult online of live, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.