Wie ben ik!?

Mijn naam is Carin Bruggeman en samen met mijn partner en honden woon ik in een door onszelf gebouwde heerlijke woning in Rosmalen.

Een goede gezondheid was altijd belangrijk voor mij en zolang ik mij herinner besteedde ik aandacht aan een goede gezondheid op verschillende gebieden, óók in periodes waarbij ik door mijn lichaam werd uitgedaagd door onverwachte situaties en ongemakken.

Was ik eerst vooral gericht op het fysieke gebied van de gezondheid, zoals voeding en beweging, na verschillende aanvullende studies van aromatherapie, leefstijl, massages en psychologie kwam alles samen als Vitaliteitscoach.

Vitaliteitscoach wat is dat?

Een vitaliteitscoach kijkt naar alle dimensies die van belang zijn in ons leven.

Het fysieke stelsel zoals verantwoorde voeding,voldoende slaap én voldoende beweging.
Het mentale stelsel dat gericht is op persoonlijke groei en ontwikkeling.
Het emotionele stelsel dat gericht is op zelfbewustzijn en samenwerking met anderen.
Tenslotte het spirituele stelsel dat gericht is op een betekenisvol en nuttig leven.

In mijn praktijk gebruik ik hiervoor methodes en technieken die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

De vitaliteitspiramide: 6 belangrijke tips om je vitaal te voelen!
Vitaliteits piramide

Verschil Leefstijl- en Vitaliteitscoach!
De vitaliteitscoach richt zich op alle segmenten van de vitaliteitspiramide terwijl de leefstijlcoach zich uitsluitend richt op de bovenste 3 segmenten hiervan.

Ben jij op zoek naar begeleiding op een of meer van deze vlakken neem dan gerust contact met mij op via 06-46041513. Binnen 24 uur ontvang je van mij een uitnodiging voor een persoonlijk consult online of live, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.